Hva kan jeg gjøre for deg eller ditt firma?

 

Hvor mange ganger du bytter bestemmer du selv, men for at jeg skal klare å se med ryggen til vil jeg at du sier ”Bytter!” hver gang pulveret blir flyttet. Da er det lettere for meg å konsentrere meg.”
Dette siste sier du bare for å tåkelegge hva hemmeligheten egentlig er! Når han er ferdig med flyttingen ber du ham om å rope ”Ferdig!”
Vis han/henne hva du mener.
Nå snur du deg med ryggen til. Tilskueren vil rope: ”Bytter!” en god del ganger og til slutt: ”Ferdig.” Med disse opplysningene kan du faktisk begynne å sirkle inn hvor pulveret er. Tenk deg inne i hodet ditt at glassene er nummerert fra venstre mot høyre med tallene 1,2,3,og 4. Pulveret starter i glass 3 som er et oddetall. Nå er regelen slik:

Hvis tilskueren roper: ”Bytter” et odde antall ganger vil pulveret ende opp i glassene med liketall, altså glass nummer 2 eller 4.
Hvis han roper ”Bytter” et like antall ganger, ender pulveret i glassene med oddetall, altså nummer 1 eller 3.

La oss ta et eksempel. Tilskueren roper: ”Bytter” 13 ganger. Da vet du at pulveret er i glass ”2” eller ”4”. Be tilskueren fjerne glasset til venstre. (Ikke omtal glasset som nummer ”1” ! Da gir du tilskuerne et spor.) Nå er det 3 glass på bordet. Be tilskueren å bytte en gang til.
Nå vil pulveret havne i det midterste glasset, uansett. Lat som du konsentrerer deg og be ham fjerne først glasset lengst til venstre og deretter det lengst til høyre. Glasset som står igjen er glasset med pulveret! Tilskuerne vil bekrefte at det stemmer!

Roper tilskueren: ”Bytter” et like antall ganger finnes pulveret i glass nummer 1 og nummer 3. Be ham om å fjerne glasset til høyre og fortsett som i forrige eksempel.

Øv deg til du er helt sikker på denne kunsten. Bruk litt tid når du står med ryggen til og konsentrerer deg.
Husk at du demonstrerer hvordan man kan se uten øyne!! Det skal ikke være lett!

1 | 2

Eivind Løwig | Harald Haarfagres gate 10B | 0363 Oslo | Tlf. 22 69 23 05 | Mail: eivind.lowig@getmail.no 
WebLinken © 2007