Hva kan jeg gjøre for deg eller ditt firma?

 

Hvis du kan velge å trylle for bare kvinner eller bare menn. Hva ville du foretrukket?

Svar: Blandet publikum er nok best. Men hvis jeg måtte velge ville jeg foretrukket kvinner.
Fordelen med kvinner er at de generelt ikke tar seg selv så høytidelig som menn. Jeg oppfatter dem som mer lekende og derfor mer villig til å gi av seg selv, smile og le. Fordelen med menn er at jeg lettere kan presentere ting sett fra menns synsvinkel og dermed føle at jeg er mer på hjemmebane. Det er alltid en fordel. Men som sagt blandet publikum skaper den beste dynamikken og er helt klart førstevalget.


Hva gjør du om noen skjønner hva du gjør og sier det rett ut?

Svar: Da sparker jeg vedkommende hardt, rett under kneskålen!!
Nei da! Selvfølgelig gjør jeg ikke det, selv om det er fristende. Men for å ta det seriøst, det viktigste er å ikke trylle på en konfronterende måte. Da unngår man oftest slike situasjoner. Men det hender at folk sier hva de tror jeg gjør. Oftest er det ikke riktig,men uansett sier jeg noe sånt som: ”Hysj, ikke ødelegg illusjonen for de andre! De liker nemlig ikke å vite hemmeligheten.” Da går det stort sett greit.


Hvorfor skal folk engasjere deg?

Svar: Fordi dette er annerledes og ikke vanlig underholdning i Norge. Det som er bra med trylling er det kan likes av fleste enten de er 7eller 70 år. For et firma som har ansatte fra 18 til 67 så kan alle sette pris på det. Mitt stand-up show har ”practical jokes” som et av temaene.
Jeg håper folk kan kjenne seg igjen i situasjonene og ha en god opplevelse. Klarer jeg å få til dette gjennom bruk av fingerferdighet og illusjoner blir jeg kjempeglad!

1 | 2

Eivind Løwig | Harald Haarfagres gate 10B | 0363 Oslo | Tlf. 22 69 23 05 | Mail: eivind.lowig@getmail.no 
WebLinken © 2007