Hva kan jeg gjøre for deg eller ditt firma?

 

EN VANLIG DAG PÅ JOBBEN

Enhver jobb starter med at jeg har minst et møte med kunden. Der går vi igjennom hva slags type underholdning som vil passe best. Jo mer informasjon jeg har om jobben jo bedre blir underholdningen. Det er en tilnærmet absolutt lov!
En ”normal” jobb vil ofte starte med at gjestene ankommer. Ofte får de en drink før maten. Jeg går rundt og snakker med folk i små grupper og begynner å trylle. (se `Walkaround` over) På den måten blir jeg kjent med en god del av gjestene. Det er en fordel når vi kommer til middagen.
Gjestene går inn til middagen. Under kaffen blir jeg introdusert fra scenen av en person fra festkomiteen. Fordelen med at jeg allerede har truffet noen av gjestene blir nå synlig. Jeg slipper å starte ”kald” og benytter meg av det under introduksjonen. (Se Stand-up show, over)

Etter middagen, når drinker ofte serveres, forsetter jeg en stund med å trylle for folk i små grupper. Jeg pleier også å lære bort noen ”stunts” de kan bruke selv, for eksempel på nachspielet eller noe de vil vise til kundene. Dette er veldig populært! En time etter at middagen er avsluttet er normalt oppdraget over.
 

Eivind Løwig | Harald Haarfagres gate 10B | 0363 Oslo | Tlf. 22 69 23 05 | Mail: eivind.lowig@getmail.no 
WebLinken © 2007