Hva kan jeg gjøre for deg eller ditt firma?

 

`CLOSE-UP` TRYLLING

`Close-up trylling kan deles inn i tre, alt ettersom hvilke forhold som er best for kunden:

`Walkaround`

Dette er nok den mest fleksible formen. Eivind beveger seg rundt og opptrer der det passer. Så begynner ting å skje! Tryllingen skjer rett foran øynene eller i hendene på gjestene. I Norge er ikke folk vant til at ting forandrer farge, blir borte eller kommer til syne på kort hold! Noen blir stumme, noen ler og noen bare gnir seg i øynene! De vil oppleve ting som de antagelig aldri har opplevd før. ”Close-up” illusjoner på en halv meters avstand kan være en sterk og heftig opplevelse!
Jeg kommer gjerne og demonstrerer litt hva det går ut på om det skulle være nødvendig.
Denne type underholdning bør nødvendigvis oppleves `live,` men du kan se noen sekvenser med kameraet 30 cm fra hendene mine her!
Passer best i større selskaper hvor gjestene ”mingler” rundt i lokalene. Ble brukt med stor suksess på Hotell Continentals hundreårsjubileum i år 2000 med kremen av norske og utenlandske kulturpersonligheter til stede

Bordtrylling
Som `walkaround,` men jeg går rundt ved hvert enkelt bord og de får 5 til 10 minutters underholdning ved hvert bord. Brukes som ”after dinner entertainment” ved kaffen. Er det store forsamlinger er det ikke uvanlig at flere tryllekunstnere opptrer rundt i rommet, slik at alle får se! Om det passer lærer jeg bort noen stunts gjestene selv kan prøve seg på. Dette er alltid populært.

Close-up show

For inntil 30 stk. Gjestene sitter ved et bord og Eivind opptrer med mindre ting f. eks. mynter, sedler, kort lightere med mer. Tilskuerne sitter nærme og deltar av og til i selve showet.
I denne grenen opptrådte Eivind i året 1997 i den berømte nattklubben The Magic Castle i Los Angeles. Ikke så vanlig i Norge, men idéelt som underholdning etter middagen.

Eivind Løwig | Harald Haarfagres gate 10B | 0363 Oslo | Tlf. 22 69 23 05 | Mail: eivind.lowig@getmail.no 
WebLinken © 2007